Hjem       Attraktioner        Turprogram       Kalender       Om os

gruppebillede 2019.jpg

Hvem er AarhusGuiderne?

AarhusGuiderne er den største og mest erfarne udbyder af guideservice i Aarhus, Region Midtjylland og resten af Jylland. I mere end 60 år har AarhusGuiderne guidet for alle slags grupper – uanset antal, alder og sprog. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at formidle Danmarks kultur, historie, arkitektur og design på en underholdende måde, så vores gæster får en oplevelse med sig hjem. Vi tilpasser emnet til målgruppen uanset om det er familier, arbejdspladser, krydstogtturister eller foreninger. Vi guider på flere sprog, bl.a. dansk, engelsk, tysk, svensk, norsk, fransk, italiensk, spansk, polsk, portugisisk, kinesisk og russisk (og hvis det ikke er nævnt her, så spørg, så kan vi sikkert skaffe det). 

 

Foreningen AarhusGuidernes bestyrelse:

Bestyrelsesmedlemmer april 2021-februar 2022

Formand: Kirsten Strunge Larsen

Næstformand: Ulla Madsen
 

Bestyrelsensmedlemmer:

  

  Elena Bouzinova

  Carl Ancher Pedersen

  Karin Naldahl
  Katty Høvring

  Kasserer/bestyrelsesmedlem: Walter Lupp

Telefon: 25 88 88 17

Persondata

Hvad kan du opleve?

Vi har byen Aarhus og alle dens “fyrtårne” som udgangspunkt. Blandt seværdighederne er Den Gamle By, Aros Kunstmuseum, Aarhus Domkirke, Vor Frue Kirke og MoMu (Moesgård forhistoriske museum). En AarhusGuide følger nøje med i, hvad der er aktuelt i byen. Vi er altid opdateret på de nyeste byggerier (fx på Aarhus Ø), samt forskellige events (Classic Car Race og Aarhus Festuge) og hvornår kongefamilien lægger vejen forbi sommerresidensen Marselisborg Slot. Se under Turprogramhvad vi allerede har planlagt.

Herudover kan du få inspiration til ture under Attraktioner. Vi guider gerne på ture udenfor Aarhus, men I “jeres” egen bus: fx Ebeltoft, Rosenholm slot, Gammel Estrup herregårdsmuseum, Clausholm slot, Silkeborg og Himmelbjerget, Jelling, Fyrkat.

Uanset hvad jeres interesseområde er, hjælper vi gerne med at finde på spændende emner og planlægning af jeres tur.

Vi ser frem til at møde dig på en af vores guidede ture!

Privat guideservice:

Pris op til 1 time: DKK 950
Pris op til 2 timer: DKK 1.375

Pris op til 3 timer: DKK 1.775
Pris op til 4 timer: DKK 2.175

Byvandringer og rådhusrundvisninger kr. 100/50 op til 18 år betales med kontant eller MobilePay. Turene arrangeres i samarbejde med FO-Aarhus, og du kan sikre dig en plads ved at købe billet via FO-Aarhus. Men du kan også bare møde op på dagen. Læs mere her og på www.facebook.com/aarhusguiderne.

SPØRGSMÅL OG BOOKING AF TURE

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, hører vi

meget gerne fra dig.

Udfyld formularen til højre, så vender vi hurtigt tilbage

med svar.

Tak for din besked! Vi vender tilbage snarest muligt.