Hjem       Attraktioner        Turprogram       Kalender       Om os

Aarhusguiderne Byvandringer i Aarhus

1/10

Aarhus Rådhus

Aarhus Ø

Marselisborg Slotspark

Kunst i gaden

DOKK1 og havnefronten

Book professionel autoriseret guideservice til byvandringer, rundvisninger, busture eller cykelture til alle destinationer i Aarhus og Østjylland. Se flere turforslag her. Mere information og booking: aarhusguide@live.dk. Henvendelser om rundvisninger på Dokk1 eller Aarhus Rådhus: radhusdokkture@aarhusguiderne.dk

 

AarhusGuiderne er den største udbyder af byvandringer i Aarhus og er nu klar med forårsprogrammet for 2020. 

 

Hver lørdag hele året rundt tilbyder vi også vores populære rundvisninger på Aarhus Rådhus (kl.10:00-11:00 og kl. 11:30-12:30) samt Dokk1 og byens nye havnefront (kl. 11:30-13:00).

Turene arrangeres i samarbejde med FO-Aarhus. Du kan sikre dig en plads og – som noget nyt – få 10 procents rabat ved at købe billet via FO-Aarhus. Men du kan også møde uden forhåndstilmelding. Læs mere her og på www.facebook.com/aarhusguiderne.

Vigtig meddelelse:

Efter regeringens og myndighedernes seneste melding om forlængelse af corona-forholdsreglerne aflyser AarhusGuiderne alle rundvisninger og byvandringer til og med 8. juni. Vi genoptager først aktiviteterne, når det igen er muligt og forsvarligt at gennemføre dem.

Følg med her på hjemmesiden. 

Medlem af

Hvem er AarhusGuiderne?

AarhusGuiderne er den største og mest erfarne udbyder af guideservice i Aarhus, Region Midtjylland og resten af Jylland. I mere end 60 år har AarhusGuiderne guidet for alle slags grupper. AarhusGuiderne er en forening.

 

Vi guider på flere sprog, bl.a. dansk, engelsk, tysk, svensk, norsk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk, polsk, kinesisk og russisk.

Vælg et af vores mange turforslag eller kontakt os med dine ønsker for en individuelt tilrettelagt tur.

© Aarhus Guiderne 2020

Dokk1 er den nye kulturelle hjørnesten i Aarhus med bibliotek, borgerservice, café, aktivitetsområder, mødesale og meget andet. Vi fortæller om Dokk1’s tilblivelse, om de mange muligheder, huset byder på, og om de udendørs legepladser med ørn og bjørn m.m. Efter rundvisningen på Dokk1 tager vi dig med på en tur langs havnefronten. Her er der i de seneste år dukket spændende kunst op, og deltagerne får en introduktion til udviklingen af de bynære havnearealer.