Aarhusguiderne Byvandringer i Aarhus

1/10

Velkommen til AarhusGuiderne

Vi tilbyder året rundt guidede rundvisninger på mange sprog til alle attraktioner

Book professionel autoriseret guideservice til byvandring, rundvisning, busrundtur eller cykeltur til alle destinationer i Aarhus og i det øvrige Danmark.

Mere information og booking: aarhusguide@live.dk

Hver lørdag hele året rundt tilbyder vi vores populære rundvisninger på Aarhus Rådhus (kl.10:00-11:00
og kl. 11:30-12:30) samt Dokk1 og byens nye havnefront (kl. 11:30-13:00) for alle interesserede.

 

Turene arrangeres i samarbejde med FO-Aarhus, og du kan sikre dig en plads ved at købe billet på www.fo.dk/kultur. Men du kan også bare møde op på dagen. Læs mere her og på www.facebook.com/aarhusguiderne.

Mere information og booking: radhusdokkture@aarhusguiderne.dk

 

Vores kreative ”lillesøster” Aarhus Explorers tilbyder guidede weekend-byvandringer på flere sprog i løbet af efteråret. Disse ture er uden forhåndstilmelding – du møder bare op. Læs mere på www.facebook.com/aarhusexplorers.

        

Medlem af

Vælg et af vores mange turforslag eller kontakt os med dine ønsker for en individuelt tilrettelagt tur. Vi glæder os til at høre fra dig.

AarhusGuiderne er den største og mest erfarne udbyder af guideservice i Aarhus, Region Midtjylland og resten af Jylland.
I mere end 60 år har AarhusGuiderne guidet for alle slags grupper – uanset antal, alder og sprog. AarhusGuiderne er en forening.

 

Vi guider på flere sprog, bl.a. dansk, engelsk, tysk, svensk, norsk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk, polsk og russisk
(og hvis det ikke er nævnt her, så spørg, så kan vi sikkert skaffe det).

Hvem er AarhusGuiderne?

Klik her og se alle vores turforslag.

Vis flere

Byrundtur i Aarhus

Jellingestenene

Silkeborg og Himmelbjerget

Fyrkat

Ebeltoft

© Aarhus Guiderne 2019

Silkeborgsøerne og Himmelbjerget er et udflugtsmål, hvor natur og kultur mødes. Naturen kan kombineres med et besøg på Silkeborg Museum, hvor Tollundmanden bor, eller et besøg på Silkeborg Kunstmuseum, som er Asger Jorns museum. Herfra er der en kort spadseretur til Indelukket, som er stoppested for Hjejlen og de andre både, som sejler til bl.a Himmelbjerget. Busturen går forbi ruinerne af Øm kloster med mulighed for et stop, og gennem idylliske landsbyer.