Aarhusguiderne Byvandringer i Aarhus

1/10

Velkommen til AarhusGuiderne

Vi tilbyder året rundt guidede rundvisninger på mange sprog til alle attraktioner

Book professionel autoriseret guideservice til byvandring, rundvisning, busrundtur eller cykeltur til alle destinationer i Aarhus og i det øvrige Danmark.

Mere information og booking: aarhusguide@live.dk

Hver lørdag hele året rundt tilbyder vi vores populære rundvisninger på Aarhus Rådhus (kl.10:00-11:00
og kl. 11:30-12:30) samt Dokk1 og byens nye havnefront (kl. 11:30-13:00) for alle interesserede.

 

Turene arrangeres i samarbejde med FO-Aarhus, og du kan sikre dig en plads ved at købe billet på www.fo.dk/kultur. Men du kan også bare møde op på dagen. Læs mere her og på www.facebook.com/aarhusguiderne.

Mere information og booking: radhusdokkture@aarhusguiderne.dk

 

Vores kreative ”lillesøster” Aarhus Explorers tilbyder guidede weekend-byvandringer på flere sprog i løbet af efteråret. Disse ture er uden forhåndstilmelding – du møder bare op. Læs mere på www.facebook.com/aarhusexplorers.

        

Medlem af

Vælg et af vores mange turforslag eller kontakt os med dine ønsker for en individuelt tilrettelagt tur. Vi glæder os til at høre fra dig.

AarhusGuiderne er den største og mest erfarne udbyder af guideservice i Aarhus, Region Midtjylland og resten af Jylland.
I mere end 60 år har AarhusGuiderne guidet for alle slags grupper – uanset antal, alder og sprog. AarhusGuiderne er en forening.

 

Vi guider på flere sprog, bl.a. dansk, engelsk, tysk, svensk, norsk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk, polsk og russisk
(og hvis det ikke er nævnt her, så spørg, så kan vi sikkert skaffe det).

Hvem er AarhusGuiderne?

Klik her og se alle vores turforslag.

Vis flere

Byrundtur i Aarhus

Jellingestenene

Silkeborg og Himmelbjerget

Fyrkat

Ebeltoft

© Aarhus Guiderne 2019

På en byrundtur i Arhus får du mulighed for at se de mest spændende steder i byen. Vi kigger ind i Domkirken, som i sin nuværende form dateres til 1520. Den Gamle By, købstadsmuseum, aflægges også et besøg. Vi kører forbi Aarhus Universitet, ARoS og byens kulturelle centrum. I Mindeparken, en af byens oaser for afslapning og aktiv udfoldelse, laver vi et fotostop, med et kig op mod Marselisborg slot, som er kongefamiliens sommerresidens. Havnefronten og Aarhus havn afrunder turen.